Tuesday, 23rd April 2024
Standard

2017 Fashion smykkemønstre, du kræver for at se ud for

Nå, 2016, året, der gik med sin egen appel såvel som charme med hensyn til såvel mode og smykker. Der var stablingsringe såvel som øreringe jakker, der sad ganske på varme dames såvel som damsel.
2017 -modesmykkermønstre kan få dig til at se en stor udsagns modemykker i typen af halskæder, armmanschetter, råsten, et al. Imidlertid er det fascinerende, at mønstre bevæger sig fra sæson til sæson. Det indebærer, hvad der var moderigtigt passende om vinteren, såsom bøjler såvel som kæder, kan sikkert sættes på i foråret.

Løft det hemmelige element, lad os se nøjagtigt, hvordan modesmykkermønstre fra 2016 udvikler sig såvel som fremkommer som modesmykker 2017, Teen Fashion smykkemønstre 2017, Fashion Fashion Jewelry 2017. Det bliver sjovt at spore nyeste modemykkermønstre 2017.
Først og fremmest tager jeg New Club Tijuana Trøje York Street Fashion, der er afsat til sæsonen efterår-vinter 2016-2017 som anbefalingsvejledning. Du burde udover at få de seneste såvel som suave informationsbyte, er det ikke?
1. Hoop øreringe
I året 2016 var bøjleøreringe utroligt fremtrædende i øreringe -klassificeringen, der gik efter deres store cirkulære form. 2017 har overtaget denne tendens, den eneste forskel er, at disse øreringe er fordoblet til gadestil så meget som kontoret. Det er endnu en sag, at bøjleøreringe ikke har opdaget meget accept for formelle begivenheder.

Forstod du, at dette stilkoncept er lånt fra modesmykkerne fra forskellige stammer såvel som gamle nationer?

Der er et meget mere produkt i øreringe, der vil Tunesiens fodboldlandshold Trøje skille sig fra mode smykkestilarter 2017 – ‘lysekronerne’. Disse lange hængende øreringe pyntet med skinnende sten vil være et fantastisk supplement til din aftenkjole.

Og så er der ‘studs med perler’ – den meget mere præcise version af øreringe, der er trendy såvel som elegante.

2. Armbånd
Fashion Fashion Jewelry 2017, som Forenede Stater fodboldlandshold Trøje det ser ud til, sprænger i sømmene. Modearmbånd vil primært blive lavet af sølvmetaller (hvilket er en gentagen stil på 2016). Imidlertid vil læder ligeledes føjes til de grundlæggende materialer. Armbånd vil blive stiliseret som indisk, tyrkisk såvel som græsk. De nyeste modemykkermønstre 2017 vil ligeledes have armbånd dekoreret med krystaller, kæder samt tyndede tråde med perler.

Ah ja, lad os ikke undlade at huske ‘håndlavede armbånd’.

3. Vedhæng
Et af de smarte mønstre for 2017 vil være vedhæng med farvede bogstaver eller tal dinglende fra en tynd guldkæde.

4. Ringe
Med Gold Boho -ringe, der har sten såvel som krystaller, bliver Spring Fashion Jewelry Patterns 2017 en ringet affære. Det væsentlige fokus vil være på usædvanlig geometrisk form, som i året 2016.

5. Solbriller
Fashionistas verden over såvel som designere også vil love af solbriller. Hej, hvis du troede, at det ikke har noget forhold til smykker, tager du fejl. Solbriller er blevet en type modesmykker for længe siden. En situation – farvede blomster, der har besat Dolce & Gabbana briller. Nå, 2017 kan se solbriller skinne med stilfuld i den bogstavelige forstand af det.

6. Chokers
I vintersæsonen i 2016 var chokere ikke kun populære, de var in-ting. Fordi denne type modesmykker er tungere, trækker det muligvis ikke al interessen i somre i 2017. Imidlertid ville forårstiden stadig gøre choker som teen -modemykkemønstre 2017.

Det nye mønster summende er ‘læderchoker’ med store vedhæng sat i en rund form.

7. Udsagns vedhæng samt halskæder
Giv op de små såvel som lette vedhæng, da det er tid til udsagnets vedhæng.

Hvis du kan lide at bruge små vedhæng dog i stort antal såvel som flere lag, er der flerlags vedhæng.
[SC: Mediad]

8. Cervikale udsmykninger
En af de trending mode-mode smykker 2017 ville være vedhæng lavet af træ såvel som metal, til voluminøse korte perler såvel som lyse modemykker med flerfarvede krystaller.

Den mange fremtrædende farve i 2017 er måske udfordrende at navngive. Imidlertid kan de mest stilfulde farver være akvamarin, gul, rød (skygge af modne jordbær), korallskygger, ømme blå, hvide, ømme miljøvenlige såvel som sort / hvid.
Så mine elskede, jeg håber, du bliver ret sparket af de nyeste modemykkermønstre 2017. Hvilke er de mest populære modemykkermønstre 2017 ifølge dig, som du kan lide, såvel som vil bruge et ton penge på? komponere til os i kommentarerne herunder.
Billeder Kilde: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.